+31 (0)162 677 578info@hpproducts.nl
HP Products

Snijden

Of het nu gaat om het snijden van materialen op rol (rol naar rol) of vanaf vel; HP Products heeft een uitgebreid machinepark waarmee veel mogelijk is. Wij zijn in staat een veelvoud van materialen, vormen en toleranties te verwerken en te produceren conform uw wensen en eisen.

Wij kunnen van diverse technieken gebruik maken om onze materialen te snijden tot een producten volgens uw specificaties. De technieken die wij hiervoor kunnen gebruiken zijn;

  • Snijplotten
  • Lasersnijden
  • Rolsnijden
  • Rotatief snijden

Vragen of advies nodig?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden van Snijden zijn voor uw specifieke uitdaging.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 162 677578. Of vul het formulier op deze pagina in.

Op basis van uw tekeningen en specificaties zetten wij de juiste en meest efficiënte processen in om uw producten op basis van hoogwaardige kunststoffen te realiseren.

HP Products ontwikkelt machines en gereedschappen, zodat elke proces geoptimaliseerd wordt en er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wij ontwikkelen methodes voor het verwerken van onze kunststoffen tot eindproduct. Bij elke specifiek vraagstuk zorgen onze specialisten altijd voor een passende oplossing. Naast onze standaard vormen en formaten produceren wij ook specifieke afmetingen. Onze producten worden uitgevoerd in een schone werkomgeving en eventueel op verzoek en in overleg in een cleanroom.

Vraag een offerte aan.

Bedankt voor uw bericht!
x Versturen mislukt
Controleer velden en probeer opnieuw.