+31 (0)162 677 578info@hpproducts.nl
Over HP Products

Innovator in high performance plastics

HP Products levert en produceert halffabricaten en (eind)producten op basis van hoogwaardige kunststoffen. Onze ervaring en kennis stelt ons in staat om deze kunststoffen volgens hoge kwaliteitseisen te produceren. Hierbij maken wij gebruik van een geavanceerd machinepark en hoogwaardige (cleanroom-) productiemogelijkheden. Wij werken volgens ISO9001/2015, daarnaast leveren wij aan markten die specifieke en aanvullende eisen stellen aan ons kwaliteitssysteem.

HP Products levert aan diverse markten klantspecifieke en standaardproducten op basis van met name hoogwaardige kunststoffen zoals onder andere PTFE, PFA, FEP, ETFE, PEEK, PI, PEI, PC en PA. Daarnaast verwerken wij kunststofschuim op basis van PU (open en gesloten cel), PVC, PE en tape van diverse leveranciers zoals 3M, Tesa en Nitto.

HP Products levert producten vanaf kleine tot en met (middel) grote series en wij bedienen verschillende markten. Onze producten voldoen aan de hoge eisen die door diverse marktsectoren aan ons en onze materialen worden gesteld.

Voor klantspecifieke toepassingen van de producten geven onze specialisten het juiste advies met betrekking tot materiaalkeus, ontwerp en productiemethode. Naast de levering van producten bieden we ook engineering- en R&D support.

Veelzijdig leverancier

HP Products onderscheidt zich door het leveren van een groot assortiment materialen en specifieke producten voor uw proces of eindproduct. Daarnaast ontwikkelen we in eigen beheer machines en gereedschappen. Hierdoor worden processen geoptimaliseerd en ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Bij HP Products kunt u rekenen op:

  • Deskundig advies op maat voor uw specifieke toepassing
  • Ruime keuze in verschillende materialen
  • Efficiënte en duurzame oplossing voor uw eindproduct
  • Wij investeren in een duurzame relatie met onze klanten en leveranciers.
  •  

HP Products is veelzijdig en innovatief in het leveren van producten en halffabricaten op basis van hoogwaardige kunststoffen. Voor uw specifieke toepassingen bieden wij advies over materiaalkeus, design en productie methode. Dankzij onze geavanceerde verwerkingsmethodes verzorgen wij binnen korte tijd de eerste monsters van uw product.

Contact

HP Products | Forellenweg 4k | 4941 SJ  Raamsdonksveer | Nederland

Meest gezocht

Onze meest gezochten producten, materialen of processen zijn: