+31 (0)162 677 578info@hpproducts.nl
HP Products

Perforeren

Met onze machines en mogelijkheden voorzien we dunne materialen nauwkeurig van een (gaten)patroon. Het aanbrengen van de gaten (het perforeren) wordt in overleg met de klant gespecificeerd en uitgevoerd.

Op basis van uw eisen en wensen zetten wij de juiste en meest efficiënte processen in om uw producten op basis van uw specificaties te realiseren.

Vragen of advies nodig?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden van Perforeren zijn voor uw specifieke uitdaging.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 162 677578. Of vul het formulier op deze pagina in.

Op basis van uw tekeningen en specificaties zetten wij de juiste en meest efficiënte processen in om uw producten op basis van hoogwaardige kunststoffen te realiseren.

HP Products ontwikkelt machines en gereedschappen, zodat elke proces geoptimaliseerd wordt en er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wij ontwikkelen methodes voor het verwerken van onze kunststoffen tot eindproduct. Bij elke specifiek vraagstuk zorgen onze specialisten altijd voor een passende oplossing. Naast onze standaard vormen en formaten produceren wij ook specifieke afmetingen. Onze producten worden uitgevoerd in een schone werkomgeving en eventueel op verzoek en in overleg in een cleanroom.

Vraag een offerte aan.

Bedankt voor uw bericht!
x Versturen mislukt
Controleer velden en probeer opnieuw.