+31 (0)162 677 578info@hpproducts.nl
Markten

Veiligheid

HP Products is een toonaangevend bedrijf op het gebied van kunststofoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Binnen onze Safety Solutions productgroep gaat het om het verhogen van de veiligheid op de werkplek, bij het uitoefenen van de hobby en sport.  Met onze innovatieve producten streven we ernaar om ongevallen te voorkomen en de bescherming te verbeteren in situaties waarbij een ongeluk niet te vermijden is.

Onze kunststof oplossingen worden zorgvuldig vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in duurzame en effectieve producten die voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze producten hebben een essentiële preventieve functie ter voorkoming van ongevallen of een hoge bescherming bij mogelijke ongevallen, met bijvoorbeeld schokabsorberende materialen.

 

HP Products streeft ernaar om samen te werken met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften op het gebied van veiligheid en bescherming. Met onze Safety Solutions dragen we bij aan een veiligere werk/woon/hobby en sportomgeving.

Andere markten: