+31 (0)162 677 578info@hpproducts.nl
HP Products

Assembleren

Wij zijn ook in staat producten samen te stellen en te verwerken tot eindproducten. Hierbij kunnen diverse componenten samengesteld worden uit geproduceerde en toegeleverde onderdelen.

Op basis van uw tekeningen en specificaties zetten wij de juiste en meest efficiënte processen in om uw producten te produceren.

HP Products ontwikkelt machines en gereedschappen, zodat elk proces geoptimaliseerd wordt en er nieuwe mogelijkheden ontstaan om componenten samen te stellen. Wij ontwikkelen methodes voor het verwerken van onze kunststoffen tot eindproduct. Bij ieder specifiek vraagstuk zorgen onze specialisten altijd voor een passende oplossing.

Vragen of advies nodig?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden van Assembleren zijn voor uw specifieke uitdaging.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 162 677578. Of vul het formulier op deze pagina in.

Op basis van uw tekeningen en specificaties zetten wij de juiste en meest efficiënte processen in om uw producten op basis van hoogwaardige kunststoffen te realiseren.

HP Products ontwikkelt machines en gereedschappen, zodat elke proces geoptimaliseerd wordt en er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wij ontwikkelen methodes voor het verwerken van onze kunststoffen tot eindproduct. Bij elke specifiek vraagstuk zorgen onze specialisten altijd voor een passende oplossing. Naast onze standaard vormen en formaten produceren wij ook specifieke afmetingen. Onze producten worden uitgevoerd in een schone werkomgeving en eventueel op verzoek en in overleg in een cleanroom.

Vraag een offerte aan.

Bedankt voor uw bericht!
x Versturen mislukt
Controleer velden en probeer opnieuw.