+31 (0)162 677 578info@hpproducts.nl
HP Products

Lassen en lijmen

In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring met het verlijmen of lassen van diverse materialen. Ook bij het verlijmen en lassen van moeilijk te verwerken materialen zijn wij in staat dit conform de hoogste eisen uit te voeren.

HP Products heeft een geavanceerd machinepark waarmee wij materialen lassen zoals bijvoorbeeld PTFE, PFA, FEP en PTFE glasweefselfolie. Hierdoor zijn ook lastig te produceren vormen bij ons te realiseren. Tevens hebben wij de mogelijkheden om de juiste materialen te selecteren voor een goede hechting wanneer het gaat om verlijmen. Wij kunnen deze materialen aanbrengen met ons geavanceerd machinepark.

Vragen of advies nodig?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden van Lassen en lijmen zijn voor uw specifieke uitdaging.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 162 677578. Of vul het formulier op deze pagina in.

Op basis van uw tekeningen en specificaties zetten wij de juiste en meest efficiënte processen in om uw producten op basis van hoogwaardige kunststoffen te realiseren.

HP Products ontwikkelt machines en gereedschappen, zodat elke proces geoptimaliseerd wordt en er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wij ontwikkelen methodes voor het verwerken van onze kunststoffen tot eindproduct. Bij elke specifiek vraagstuk zorgen onze specialisten altijd voor een passende oplossing. Naast onze standaard vormen en formaten produceren wij ook specifieke afmetingen. Onze producten worden uitgevoerd in een schone werkomgeving en eventueel op verzoek en in overleg in een cleanroom.

Vraag een offerte aan.

Bedankt voor uw bericht!
x Versturen mislukt
Controleer velden en probeer opnieuw.