+31 (0)162 677 578info@hpproducts.nl
HP Products

Coaten en bekleden

Een PTFE coating of bekleding voor een langere levensduur en de juiste oppervlakte eigenschappen.

Specialist in kunststof coatings

Wilt u de onderdelen van uw installatie beschermen tegen corrosie en/of chemische aantasting? Een PTFE coating verlengt de levensduur van uw onderdelen. HP Products is specialist in het aanbrengen van kunststof coatings zoals PTFE, PFA of FEP.

De perfecte oplossing

Een coating is de perfecte oplossing voor een betere performance en langere levensduur van uw machine onderdelen. Zeker bij toepassingen met extra hoge eisen, zoals de offshore, chemie en petrochemie, is een PTFE coating dé oplossing tegen corrosie. Een PTFE coating biedt de volgende voordelen:

  • Chemische resistentie
  • Lage wrijvingscoëfficiënt
  • Bestand tegen lage en hoge temperaturen
  • Zelfreinigend en zelfsmerend.
       

Bekledingen

Soms is een coating niet de juiste oplossing. Dan hebben wij de mogelijkheid om een bekleding aan te bieden. Hierbij brengen wij een dikkere laag aan waarbij met name slijtage minder risico geeft ten opzichte van een coating. Vraag naar onze mogelijkheden voor deze oplossing.

 

Vragen of advies nodig?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden van Coaten en bekleden zijn voor uw specifieke uitdaging.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 162 677578. Of vul het formulier op deze pagina in.

Op basis van uw tekeningen en specificaties zetten wij de juiste en meest efficiënte processen in om uw producten op basis van hoogwaardige kunststoffen te realiseren.

HP Products ontwikkelt machines en gereedschappen, zodat elke proces geoptimaliseerd wordt en er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wij ontwikkelen methodes voor het verwerken van onze kunststoffen tot eindproduct. Bij elke specifiek vraagstuk zorgen onze specialisten altijd voor een passende oplossing. Naast onze standaard vormen en formaten produceren wij ook specifieke afmetingen. Onze producten worden uitgevoerd in een schone werkomgeving en eventueel op verzoek en in overleg in een cleanroom.

Vraag een offerte aan.

Bedankt voor uw bericht!
x Versturen mislukt
Controleer velden en probeer opnieuw.