+31 (0)162 677 578info@hpproducts.nl
HP Products

Lamineren

HP Products is in staat om materialen zoals folie, plaat of schuim samen stellen door bijvoorbeeld te lamineren met tape of te voorzien van lijm. Of het nu gaat om een handmatige bewerking of een geautomatiseerd proces; wij hebben het juiste antwoord en productiemogelijkheden.

Hierbij kunnen we gebruik maken van diverse materialen om een multilayer op te bouwen. Hierbij kunnen we gebruik maken van tape en lijm om de lagen samen te stellen. Wij maken gebruik van diverse technieken om producten te lamineren.

Vragen of advies nodig?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden van Lamineren zijn voor uw specifieke uitdaging.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 162 677578. Of vul het formulier op deze pagina in.

Op basis van uw tekeningen en specificaties zetten wij de juiste en meest efficiënte processen in om uw producten op basis van hoogwaardige kunststoffen te realiseren.

HP Products ontwikkelt machines en gereedschappen, zodat elke proces geoptimaliseerd wordt en er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wij ontwikkelen methodes voor het verwerken van onze kunststoffen tot eindproduct. Bij elke specifiek vraagstuk zorgen onze specialisten altijd voor een passende oplossing. Naast onze standaard vormen en formaten produceren wij ook specifieke afmetingen. Onze producten worden uitgevoerd in een schone werkomgeving en eventueel op verzoek en in overleg in een cleanroom.

Vraag een offerte aan.

Bedankt voor uw bericht!
x Versturen mislukt
Controleer velden en probeer opnieuw.