Een PTFE coating voor een langere levensduur van onderdelen

Specialist in kunststof coatings

Wilt u de onderdelen van uw installatie beschermen tegen corrosie? Een PTFE coating verlengt de levensduur van uw onderdelen. HP Products is specialist in het aanbrengen van kunststof coatings zoals PTFE, PFA of FEP.

De perfecte oplossing

Een PTFE coating is de perfecte oplossing voor een betere performance en langere levensduur van uw machineonderdelen. Zeker bij toepassingen met extra hoge eisen, zoals de offshore, chemie en petrochemie, is een PTFE coating de oplossing tegen corrosie. Een PTFE coating biedt de volgende voordelen:

  • Chemische resistentie
  • Lage wrijvingscoëfficiënt
  • Bestand tegen lage en hoge temperaturen
  • Zelfreinigend en zelfsmerend.

Kunststof partner

HP Products is leverancier van producten en halffabricaten van hoogwaardige kunststof. Wij bieden een ruim assortiment cilinders, staf, schuim, platen en folie van PTFE en andere kunststoffen. Wij kunnen deze producten ook voor u snijden, stansen en perforeren volgens uw specificaties.

Gerelateerde producten

Onderstaand treft u een overzicht aan van gerelateerde PTFE producten. Wilt u meer weten over onze kunststof producten? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0162-677 578. U kunt ook ons contactformulier invullen en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag bel mij terug

Uw gegevens
Informatie over