Innovator in high-performance plastics

HP Products levert en produceert halffabricaten en producten op basis van hoogwaardige kunststoffen. Onze ervaring en kennis van deze kunststoffen maakt ons in staat om volgens hoge kwaliteitseisen te produceren. Hierbij maken wij gebruik van een geavanceerd machinepark en hoogwaardige (clean room-) productiemogelijkheden. Wij werken volgens ISO9001/2008, daarnaast leveren wij aan markten die specifieke eisen stellen aan ons kwaliteitssysteem.

Producten en markten

HP Products levert aan diverse markten klant specifieke en standaard producten op basis van hoogwaardige kunststoffen zoals onder andere PTFE, PFA, FEP, ETFE, PEEK, PI, PEI, PC en PA. Daarnaast verwerken wij kunststof schuim op basis van PU (open en gesloten cel), PVC, PE en tape van diverse leveranciers zoals 3M, Tesa en Nitto.

HP Products levert producten vanaf kleine tot en met (middel) grote series en wij bedienen verschillende branches. De producten voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld op gebied van:

  • Chemische bestendigheid
  • Temperatuursbestendigheid
  • Slijtage
  • Wrijving
  • enzovoort

Voor klant-specifieke toepassingen van de producten geven onze specialisten het juiste advies met betrekking tot materiaalkeus, ontwerp en productiemethode. Naast de levering van producten bieden we ook engineering- en R&D support.

Veelzijdig leverancier

HP Products onderscheidt zich door het leveren van een groot assortiment materialen en specifieke producten voor uw proces of eindproduct. Daarnaast ontwikkelen we in eigen beheer en regie machines en gereedschappen. Hierdoor worden processen geoptimaliseerd en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. 

Bij HP Products rekent u op:

  • Deskundig advies op maat voor uw specifieke toepassing
  • Ruime keuze in verschillende materialen
  • Efficiënte en duurzame oplossing voor uw eindproduct

Klantgespecificeerde vormen en afmetingen. HP Products is veelzijdig en innovatief in het leveren van producten en halffabricaten op basis van hoogwaardige kunststoffen. Voor uw specifieke toepassingen bieden wij advies over materiaalkeus, design en productiemethode. Dankzij onze geavanceerde verwerkingsmethodes verzorgen wij binnen korte tijd de eerste monsters van uw product. 

Meest gezochte producten

Onderstaand treft u een overzicht aan van de meest gezochte kunststof producten op onze website.

Offerte aanvraag bel mij terug

Uw gegevens
Informatie over

Meer weten?

Op deze website krijgt u een overzichtelijk beeld van ons aanbod van materialen, halffabricaten, processen en producten.
Heeft u echter een specifieke vraag, of wilt u meer informatie met betrekking op een specifieke order, neemt u dan gerust contact met ons op!
U kunt ons bereiken op +31 162 677578 of u kunt ons contactformulier invullen, zodat wij contact met u opnemen.